Betaling

Verhaeghe Solutions BVBA werkt samen met Europabank als payment provider en zal u op het moment van betalen doorsturen naar een beveiligde "https" pagina van Europabank. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met uw authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dat een kaartlezer, een paswoord of ander authenticatiemiddel.

We biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen. De betaling dient te gebeuren op het moment van de bestelling via één van de onderstaande betalingsmiddelen:

  • Maestro (werkt op alle Bancontact bankkaarten)
  • VISA / Mastercard / Carte Bleue
  • iDEAL
  • Bankoverschrijving

Betaalmogelijkheden

Indien u kiest voor een betaling van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (3 cijfers op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. De bestellingen die betaald worden met een creditkaart zijn onderworpen aan de bevestiging van Europabank. Indien uw verzoek wordt geweigerd, gelieve contact op te nemen met de bank of instelling die uw kaart heeft verstrekt voor bijkomende inlichtingen.

Om veiligheidsredenen worden geen online betalingen toegelaten van meer dan 2.500 euro. Bestellingen groter dan 2.500 euro kunnen enkel betaald worden via overschrijving.

Indien u kiest voor een betaling via overschrijving, ontvangt per e-mail informatie over hoe u uw betaling kunt overschrijven. Bij een bankoverschrijving verwerken wij de bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 3 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. U ontvangt een e-mail van zodra uw betaling verwerkt is.

SSL certificaat

Onze volledige webshop maakt gebruikt van SSL verbinding. Dit is te herkennen aan de S (van Secure) in https:// in de adresbalk van uw browser. Het hangslot icoontje in uw browser garandeert dat de verbinding tussen uw computer en onze webservers beveiligd is.

Verhaeghe Solutions BV - Posterijlaan 23 - 8740 Pittem (België) - Tel. 051/46 62 50 - info@verhaeghe.be - BTW BE0508.994.533 - RPR Gent afdeling Brugge